KAFFEKAFFEKAFFE!

Myyyys att man typ halv sover när ma försöker börja plugga... så tar 1000 koppar kaffe ist och nibblar på en pepparkaka ist!! Jätte mumma!
Men nu sitter jag och har viktigt samtal med Marre på facebook!!! Så måste koncentrera mig nu puss!!!
Skiiiiit gammal bild!!!

FML

Har precis vaknat av klockan men känner mig bara så himla seeeg! Somnade med sminket på igår och har ont i huvet och mår illa som fan! Vill bara krypa ner i den varma sängen igen! Verkligen fuck my life..

Nyår

Fick aldrig riktigt in några jätte bra bilder men starten på det nya året firaded med David, Frida, Viktor och mååååånga flera ute i bushen :) jätte roligt faktiskt höjjde skumpan i högsta hugg och fistpumpade!!!
Första shotten!
Gulllegrisar i badkaret!!!

25/12

Idag är det en väldigt speciell dag!! Idag har jag och David haft ett halvår tillsammans och det har varit den underbaraste tiden i mitt liv!! Jag älskar dig så himla mycket och jag hoppas att vi stannar så förevigt! I love u!

Merry Christmas in January

Julafton har varit nu .. det var en jätte rolig och trevlig helg med nära och kära! Fick mycket olika saker och cash som lilla jag är in need of just nu!
Men det gulligaste någonsin var ju att jag fick en liten levande krabat också!!!
Jag fick en dvärghamster hona (pärlemor) jag har döpt henne till Snookie <3 min lilla sötnoooos hahah jätte gullig är hon!!!

Long time no see!

Jag hade ungefär glömt bort bloggen före en kompis sa att jag inte hade uppdaterat den på länge haha! Men kännde nu att det var ett bra tillfälle att ta det i akt!
Det har hänt MYCKET sen sist och ska försöka att täcka det mesta nu, har inte så mycket för mig.. försöker plugga samhäll men idag är jag så trött och vill bara .. typ dööö!
Men nu kommer det komma en hel del saker på kort tid ciao!

RSS 2.0