FML

Idag vaknade jag efter 12 timmars sömn som jag verkligen behövde! Har inte sovit normalt i typ 2 veckor.. Men när jag vaknade så hade jag feber och frossade och sedan spydde jag.. så det blev en stay home sick day.
Så dagen har gått till sömn, dator, mobil, tv, glass, cola och smoothie typ det onyttigaste dagen på 2 veckor.. eftersom jag håller på med att försöka gå ner i vikt.
Men egentligen skulle jag ha pluggat som en liten ... ... sak för att jag har svenska prov imorn och jag måste få bra på det, men såklart ska jag bli sjuk innan nått prov eller nått typiskt mig!! FML

Tattoo

Idag var det skola.. en lååååång dag lite för lång, dagen slutade med matte där jag blev så förbannad att jag gick därifrån och dundrade igen dörren och jaaa buy school!!
Efter det blev de att träffa älskling och vide på stan för att åka till johannelund för att david ska gadda klart armen, men det blev först ica för att köpa juice och yogurt och pinnar.. sen blev det en sittning på typ 2 timmar tills davids arm blev klar!! Sjukt snygg blev det!!
Sedan blev det att åka hem till moi och sälja min gamla säng till 5 mysko killar på 20 bast ... weeeird!! Sen blev det mys och mys och mys <3 Älskar dig så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket och sjukt mycket mer!!

RSS 2.0