Hello Kitty

Idag kom David med massa god bitar till mig som ligger som en pinne i sängen hela dagarna... Han kom med vandruvor redbull munkar choklad och en jäääätte söt ask med hello kitty kakor typ mini digestiv kex så himla gooooodda (goes straight to the ass) HAHA! Men så himla skönt att han kommer på kvällskvisten för ha  jobbar på dagarna och när han kom så kollade vi på the town med ben afflick som är så sjukt grym!!!!!!

Ajj..

Igår var vi på maskerad och det var en händelserik fest.. först får anders in glas i handen... sen råkar min älskling putta till maschallen så det sprätter eld på min bäbis dräkt... får stora blåsor och det svidet och tror aldrig jag kännt mer smärta i hela mitt liv! USCH FY FAN -.- nu ligger jag här med min älskling och han tar hand om mig och jag älskar dig jätte mycket!
... Kan ju säga att dräkten inte ser ut som den på bilden gör längre..

Tuesday!

Sitter nu och "pluggar" och har så suttit på min facebook och raderat vänner som jag inte ens visste vilka dem är och lite annat folk det blev då att sitta en efter en och radera 377 stycken enligt fridas räkningar :P STELT!

Men innan dess och jag gjort skit mycket saker och hjälpt mig så skyndade mig hem efter skolan och hjälpte till med en greeeaaaaj :D och nu sitter jag här och saknar min david :/ och lyssnar på hans spotify och snackar med frida :D och spelar ett skit roligt spel hahah som min älskling hittade på existens :D check it out fuckers!!!!!
http://existenz.se/out.php?id=41083
SÖÖÖÖÖÖÖT bild på mig -.-'

Fucka urrrrrrrrrrrrrr

jahopppppsan känns bra att jag uppdaterat hela tiden... or not :D har haft sketa mycket att göra så har inte hunnit ett skiiiit :/ lite små jobbans sådär :D men jaja vi kanske kan kolla lite mer på den här saken senare ciao :D :D

RSS 2.0